Хотел Емберли Лозенец

В тази статия ще ви разкажем за един от най – добрите хотели с басейн Лозенец. Той се намира само на 300 метра от ситния златист пясък и чистата морска вода в курорта. Същи така предлага много простор и зелени площи, както и голям басейн с детска секция.

Тук ще имате възможността да прекарате една незабравима спокойна и релаксираща почивка. Това е така, защото комплекса няма нищо общо с големите, шумни и претъпкани хотели в големите плажни дестинации.

За удобство на посетителите до басейна е разположен пул бар, където се предлагат най – различни разхлаждащи напитки и леки храни. За семействата с деца има детска площадка, разположена върху удароустойчива гумена повърхност и е сертифицирана за безопасност и спокойствие на всички родители.

За настаняване може да избирате между студио, едноспален и друспален апартамент. Студиото има капацитет за 2-ма възрастни, простира се на площ от 25 квадратни метра и е със спалня. Определено е много подходящо за настаняване на двойка или семейство с малко дете. Част от основните удобства за нощуващите са хладилник, кухненски бокс, сешоар, телевизор, климатик, интернет и ютия. Едноспалния апартамент побира до 4 възрастни и има големина от 40 квадратни метра. Двуспалния апартамент може да приеме до 6 души и има големина от 80 квадратни метра. Всички помещения имат кухненски бокс, с всичко, което може да ви е необходимо по време на престоя, собствен санитарен възел, тераса, климатик, уютен хол, телевизор, интернет и още много други екстри.

Емберли може да ви предложи още рецепция, охрана за по – голяма сигурност, лоби бар, пул бар с дискретна музика, красива градина, паркинг и други. Ако успяхме да ви провокираме да се позаинтересувате от хотела ви предлагаме да разгледате неговата официална страница. Имайте предвид, че множеството доволни и редовни клиенти са много и ако искате да прекарате няколко дни там трябва да направите резервацията си от по – рано. Това е възможно на сайта, чрез он – лайн система за резервация, чрез изпращане на имейл или позвъняване на телефона, посочен в секция контакти на сайта.