Хотелски комплекс Главатарски Хан

В тази статия ще ви запознаем с едно много интересно и високо оценено от туристите място за настаняване в района на Източните Родопи. Но може би първо трябва да започнем от там, че района на Кърджали целогодишно посреща гости, които идват тук, за да вкусят от чистия въздух, традициите, обичаите на това място и разбира се за да разгледат забележителностите, сред които има исторически, културни, археологически и природни.
Всички туристи търсят хотели в Кърджали или близко разположеното село Главатарци, което е точно до водите на язовира. Така всеки има възможността да се докосне до природата и да прекара няколко безгрижни дни в почивка или обиколки в околностите.
Който и да попитате за Хотел с басейн в Кърджали или околността, всеки ще ви заговори първо за Хотелския комплекс на име Главатарски хан. Той има много голяма хотелска база и е много просторен. Първите три неща, от които всеки, който го е посетил се впечатлява са съчетаването на модерна и етно архитектура, дизайнерските помещения за настаняване, които са различни едно от друго, но еднакви по това, че са неповторими и уникални и не на последно място местоположението на комплекса.
На площ от почти 23 декара, той все едно е кацнал на брега на язовир Кърджали и предлага невероятна панорамна гледка към водите му и планинските възвишения на заден план. Природата около него е девствена и напълно може да се потопите в магията на Родопите. Като нека отбележим, че град Кърджали е само на 7 километра отдалеченост.
Хотела с басейн може да ви предложи една незабравима почивка в луксозните си стаи за настаняване. Също така на ваше разположение има СПА център, шезлонги и чадъри при басейна, няколко заведения, сред които класически ресторант, барбекю, пицария и дори пиано бар. За тези от вас, които непрестанно държат на поддържане на добрата фигура и тонус има фитнес център и салон за красота.