Сънсет Кошарица

Запазихте ли вече лятната си почивка на море? Ако все още не сте тази статия ще ви насочи към едно предложение за нощувки, което предлага много удобства, има добра материална база и е любимо на редица наши и чуждестранни туристи.

Когато става въпрос за апартаменти под наем до Слънчев Бряг всеки, който е отсядал в апартхотел Сънсет Кошарица ще ви го препоръча. Нека започнем с локацията. Хотела е разположен в курортната местност Кошарица, която е само на няколко минути от Слънчев Бряг и предлага уникално съчетание между море и планина на едно място. Тук атмосферата е спокойна и предразполага към пълен релакс, сред тишина и уединение.

На територията на апартхотела има на разположение на всички почиващи 6 броя басейни, някои от които имат обособена детска секция, за безопасност и спокойствие на всички посетители, които са дошли тук семейно и имат деца. Докато сме още на темата за малките посетители бързаме да ви споделим също, че има и открита детска площадка с люлки и катерушки, която е монтирана върху противоударна настилка.

Около басейните може да откриете пул бар, където се предлагат разхладителни напитки и леки храни, а ресторанта на Сънсет Кошарица предлага българска и интернационална кухня, която е много вкусна и същевременно на достъпни цени. Освен това има и хранителен магазин, от който може да си набавите храни, напитки и други стоки от първа необходимост.

Помещенията за настаняване са четири вида, като всяко едно от тях може да ви предостави собствен санитарен възел, балкон с красива гледка към морските води или планината, климатик, телевизия с кабелна, хладилник и кухня, снабдена с всичко необходимо, като посуда и дори микровълнова печка.

Относно придвижването до близкия известен курорт може да избирате между превоз от хотела на около 2 часа или обществен, който е четири пъти на ден. Същи така по предварителна заявка може да получите летищен трансфер до летищата в Бургас или Варна.